• Ons bureau werkt in Sas van Gent vanuit ons eigen monumentenpand “De Hertog van Marlborough” met veel toewijding en plezier aan diverse ontwerpopdrachten en vraagstukken die in het verlengde liggen van onze eigen interesses. Interesses waarbij de mens centraal staat.  Ons hechte team van 13 individuen, 13 karakters, laveert al jaren harmonieus door de Zeeuwse golven.
  • De mens staat bij ons centraal. We werken voor en met de samenleving en zijn ons zeer  bewust van duurzaamheidsvraagstukken, stedenbouwkundige uitdagingen, historische achtergronden en  innovaties, maar de mens is waar we ons architecten werk  voor doen en waar we graag mee samen werken, samen werken aan een mooie wereld.

  • Naast de gebruikelijke architectenwerkzaamheden kunt u ons bureau raadplegen voor interieurarchitectuur en voor bouwkundige, bouwfysische, bouwkostentechnische  en constructieve adviseringen. Tevens kunnen wij u ontlasten door het bouwmanagement, de directievoering, de projectleiding en de bouwbegeleiding voor u te verrichten. Ons bureau kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak. Snelheid, accuratesse en kwaliteit zijn voor ons bureau al meer dan 75 jaar vanzelfsprekend.